Fysiotherapeut Volendam


Welke klachten behandelt Fysio Volendam?

Da’s heel divers. In zijn algemeenheid gaat het over alle klachten en vragen over gewrichten, zenuwen en spieren. Vaak is je klacht heel duidelijk: je viel op je pols, je ging door je knie, je verstuikte je enkel.

Wanneer is het erg genoeg?

Ah ja. Er is maar één antwoord op die vraag: nu. Nu is het erg genoeg. Stel niet uit. Wacht niet. Doe niet stoer en voel jezelf geen aansteller. Nu. Nu. Nu. Je doet er goed aan om er eens naar te laten kijken door een deskundige. Wacht alsjeblieft niet te lang, je kunt onbedoeld veel schade aanrichten.

Internet...

Natuurlijk heb je online gezocht. We leven in de 21ste eeuw, dat is ongeveer het eerste wat je doet. Logisch, maar niet altijd verstandig of verhelderend. Er zijn zo veel verhalen, er zijn zo veel symptomen die heel verschillende oorzaken hebben. Als je duidelijkheid, zekerheid en rust wilt hebben, kun je het best even bij een fysiotherapeut langs.

Als je de oorzaak niet weet

Soms is het duidelijk: je verstapte je, je vertilde je, je viel. Duidelijk. Je weet wat je moet doen.
Soms is het niet zo duidelijk. Je hebt pijn. Je hebt moeite om te bewegen. Het is er ingeslopen. Je gewrichten voelen stram. Als je je arm optilt doet het pijn. Je weet niet precies waar en wat en hoe. Maar het doet wel pijn.

Je hoeft de oplossing niet te weten, daar zijn wij voor.

Maak een afspraak

Stel het niet te lang meer uit. Je bent op internet aan het zoeken naar informatie of een fysiotherapeut. Dat is genoeg reden om in actie te komen.

We nodigen je uit voor een eerste gesprek én diagnose. We helpen je graag.

Wil je meer weten?

Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!