headerimage

Zoek je goede Fysiotherapeuten?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Volendam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Naar de fysiotherapeut.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830601 WhatsApp

Fysiotherapeut Volendam

Welke klachten behandelt Fysio Volendam?

Da’s heel divers. In zijn algemeenheid gaat het over alle klachten en vragen over gewrichten, zenuwen en spieren. Vaak is je klacht heel duidelijk: je viel op je pols, je ging door je knie, je verstuikte je enkel.

Wanneer is het erg genoeg?

Ah ja. Er is maar één antwoord op die vraag: nu. Nu is het erg genoeg. Stel niet uit. Wacht niet. Doe niet stoer en voel jezelf geen aansteller. Nu. Nu. Nu. Je doet er goed aan om er eens naar te laten kijken door een deskundige. Wacht alsjeblieft niet te lang, je kunt onbedoeld veel schade aanrichten.

Internet…

Natuurlijk heb je online gezocht. We leven in de 21ste eeuw, dat is ongeveer het eerste wat je doet. Logisch, maar niet altijd verstandig of verhelderend. Er zijn zo veel verhalen, er zijn zo veel symptomen die heel verschillende oorzaken hebben. Als je duidelijkheid, zekerheid en rust wilt hebben, kun je het best even bij een fysiotherapeut langs.

Als je de oorzaak niet weet

Soms is het duidelijk: je verstapte je, je vertilde je, je viel. Duidelijk. Je weet wat je moet doen.
Soms is het niet zo duidelijk. Je hebt pijn. Je hebt moeite om te bewegen. Het is er ingeslopen. Je gewrichten voelen stram. Als je je arm optilt doet het pijn. Je weet niet precies waar en wat en hoe. Maar het doet wel pijn.

Je hoeft de oplossing niet te weten, daar zijn wij voor.

Maak een afspraak

Stel het niet te lang meer uit. Je bent op internet aan het zoeken naar informatie of een fysiotherapeut. Dat is genoeg reden om in actie te komen.

We nodigen je uit voor een eerste gesprek én diagnose. We helpen je graag.

Wat onze klanten zeggen

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

3.661 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top