headerimage

Zoek je goede Deep tissue massage?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Miriam, praktijkassistent bij Fysio Volendam. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Deep tissue massage.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830601 WhatsApp

Deep Tissue Massage bij Fysio Volendam

De diepere spierlagen masseren

Een deep-tissue massage werkt in op de diepere spierlagen. Je moet het niet vergelijken met de ontspanningsmassage. De massagetechniek is rustig en de druk aanzienlijk. Om de diepere lagen te bereiken en daar te werken moeten we duwen. We masseren op en rond de pijnlijke gebieden.

Verklevingen losser maken

De deep-tissue massage maakt de verklevingen in je spieren los. Verklevingen zijn plekke in je spierweefsel waar het allemaal een beetje plakkerig is. Door met stevige druk heel rustige te masseren, breken we die verklevingen los.

Diep werkende massage

Hoewel het geen ontspanningsmassage is, ervaren de meeste cliënten de behandeling als plezierig. Het doet na afloop meestal wel een beetje pijn, het voelt niet allemaal even gemakkelijk (het is per slot van rekening een medische massage). Het is belangrijk dat je tijdens de massage aangeeft hoe het voelt, want daar richten we de massage op in.

Ontspannen spieren

Je kunt je na een deep-tissue massage een beetje stijf voelen. Je spieren doen misschien een beetje pijn. Dat is na een dag weg. Je krijgt de massage in een serie van ongeveer negen sessies (om de dag). Dan komen je spieren echt goed los, je voelt je ontspannen in je lichaam, hebt minder pijn, kunt makkelijker bewegen en voelt je flexibeler.

Wat onze klanten zeggen

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

3.661 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top