Deep Tissue Massage bij Fysio Volendam


De diepere spierlagen masseren

Een deep-tissue massage werkt in op de diepere spierlagen. Je moet het niet vergelijken met de ontspanningsmassage. De massagetechniek is rustig en de druk aanzienlijk. Om de diepere lagen te bereiken en daar te werken moeten we duwen. We masseren op en rond de pijnlijke gebieden.

Verklevingen losser maken

De deep-tissue massage maakt de verklevingen in je spieren los. Verklevingen zijn plekke in je spierweefsel waar het allemaal een beetje plakkerig is. Door met stevige druk heel rustige te masseren, breken we die verklevingen los.

Diep werkende massage

Hoewel het geen ontspanningsmassage is, ervaren de meeste cliënten de behandeling als plezierig. Het doet na afloop meestal wel een beetje pijn, het voelt niet allemaal even gemakkelijk (het is per slot van rekening een medische massage). Het is belangrijk dat je tijdens de massage aangeeft hoe het voelt, want daar richten we de massage op in.

Ontspannen spieren

Je kunt je na een deep-tissue massage een beetje stijf voelen. Je spieren doen misschien een beetje pijn. Dat is na een dag weg. Je krijgt de massage in een serie van ongeveer negen sessies (om de dag). Dan komen je spieren echt goed los, je voelt je ontspannen in je lichaam, hebt minder pijn, kunt makkelijker bewegen en voelt je flexibeler.

Wil je meer weten?

Bel of mail ons voor een afspraak, we helpen je graag!